Offerte aanvragen

  Bestanden uploaden (toegestane bestandsextensies: pdf, dxf, step, dwf, xls, xlsx, doc, docx, txt)

  Neem alstublieft deze code over om te bewijzen dat u geen spambot bent

  captcha

  * Velden gemarkeerd met een ster zijn verplicht.

  SERDAL ELMAS

  ALGEMEEN DIRECTEUR

  Serdal Elmas is algemeen directeur van Dalmulder Fijnmetaal. Met jarenlange ervaring en een ongekende toewijding aan kwaliteit en klantenservice, heeft Serdal zijn bedrijf opgebouwd tot een zeer gewaardeerde leverancier van hoogwaardige metaalproducten en -diensten.

  MARCEL BEHR

  bedrijfsleider

  Marcel Behr, de bevlogen bedrijfsleider bij Dalmulder Fijnmetaal, is een visionaire leider die met zijn deskundigheid en toewijding het team inspireert. Zijn vastberadenheid en vakbekwaamheid leiden tot succes, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid steevast voorop staan.

  MARCO VOLLEBREGT

  Quality manager

  Marco Vollebregt, Quality manager bij Dalmulder Fijnmetaal, is een toegewijde professional die streng toeziet op de kwaliteit van elk product. Met zijn grondige kennis en systematische aanpak waarborgt hij de hoogste normen en tevredenheid van onze klanten.

  JULIA BAKARBESSY

  Bedrijfsbureau

  Julia Bakarbessy waarborgt met uiterste zorgvuldigheid en efficiëntie de vlotte uitvoering van operaties binnen het Bedrijfsbureau van Dalmulder Fijnmetaal. Haar uitmuntende organisatorische vaardigheden en oog voor detail leiden tot succesvolle planning en coördinatie.