METAALBEWERKING

Bij ons ligt onze specialisatie in seriematige metaalbewerking, waarbij we voor elke klant specifieke producten leveren. Of het nu gaat om eenvoudige of hoogwaardig fijnmechanisch bewerken van metaal, in kleine of grote series, wij beheersen het zéér specialistische vak. Maar we draaien zeker onze hand niet om voor kleinere series of eenvoudigere bewerkingen.

Als we het hebben over metaalbewerking bij Dalmulder Fijnmetaal, dan kunnen we zeggen dat we als team erg ervaren zijn in verschillende vormen van metaalbewerking. Onze focus ligt op het produceren van hoogwaardige precisie-onderdelen voor diverse industrieën.

Om deze onderdelen te kunnen produceren, maken we gebruik van verschillende bewerkingsprocessen. We hebben geavanceerde machines en gereedschappen tot onze beschikking om deze processen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Bij Dalmulder Fijnmetaal hechten we veel waarde aan kwaliteit en nauwkeurigheid.

Daarom werken we altijd volgens de hoogste normen en standaarden, zoals EN 10204-2400-B-801. Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren vakmensen die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de specificaties van onze klanten.

Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en snelle doorlooptijden. We begrijpen dat deadlines belangrijk zijn en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we onze afspraken nakomen. Daarnaast vinden we het belangrijk om open en transparant te communiceren met onze klanten, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de voortgang van hun project.

Al met al kunnen we zeggen dat we bij Dalmulder Fijnmetaal als team zeer gepassioneerd zijn over metaalbewerking en er alles aan doen om de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid te leveren aan onze klanten.

Wilt u ontdekken wat Dalmulder Fijnmetaal voor u kan betekenen?