MEETKAMER

De meetkamer bij ons is een cruciaal onderdeel van het productieproces en speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de kwaliteit van de geproduceerde onderdelen. Het is een speciaal ontworpen en uitgeruste ruimte die is gewijd aan nauwkeurige metingen en kwaliteitscontrole om kwaliteit te leveren.

Binnen de meetkamer zijn geavanceerde meetinstrumenten en apparatuur beschikbaar om gedetailleerde metingen en analyses uit te voeren. Een van de belangrijkste instrumenten in de meetkamer is de Coördinaten Meet Machine (CMM). Deze machine maakt driedimensionale metingen mogelijk, waardoor de kwaliteitscontroleurs de maatvoering en toleranties van de onderdelen met grote nauwkeurigheid kunnen evalueren.

Naast de CMM zijn er ook andere meetapparatuur en optische meetinstrumenten aanwezig. Deze worden gebruikt om oppervlakteafwerking, vormkenmerken en andere belangrijke eigenschappen van de onderdelen te controleren. In de meetkamer werken hoogopgeleide en ervaren kwaliteitscontroleurs. 

Zij hebben diepgaande kennis van meettechnieken en zijn goed bekend met de geldende kwaliteitsnormen en specificaties. We voeren grondige inspecties uit om ervoor te zorgen dat elk onderdeel voldoet aan de vereiste kwaliteitsstandaarden en klantspecificaties.

Wilt u ontdekken wat Dalmulder Fijnmetaal voor u kan betekenen?