ONS MACHINEPARK

Wij beschikken over ervaren, goed opgeleide medewerkers en een modern en goed onderhouden machinepark. Onze organisatie en ons machinepark is uitgerust om onze klanten snelle communicatie, flexibiliteit, snelheid van produceren en korte levertijden aan te bieden. Dat resulteert in concurrerende prijzen en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Ons machinepark omvat een breed scala aan geavanceerde machines, waaronder CNC-freesmachines en draaibanken. Deze machines stellen het bedrijf in staat om zowel freeswerk als draaiwerk van hoge kwaliteit uit te voeren.

De CNC-freesmachines van Dalmulder Fijnmetaal zijn uitgerust met geavanceerde software en gereedschappen, waardoor ze complexe vormen en structuren met grote precisie kunnen frezen. Of het nu gaat om prototypes, kleine series of grootschalige productie, de CNC-freesmachines bieden flexibiliteit en efficiëntie in het bewerken van verschillende materialen, zoals metalen, kunststoffen en composieten.

Naast het freeswerk beschikt Dalmulder Fijnmetaal ook over hoogwaardige draaibanken. Met deze machines kunnen ze nauwkeurige draaibewerkingen uitvoeren, waarbij het materiaal ronddraait terwijl het gereedschap snijdt en vorm geeft aan het werkstuk. Dit maakt het mogelijk om onderdelen met ronde vormen, cilinders, schroefdraad en andere complexe geometrieën te produceren.

Wilt u ontdekken wat Dalmulder Fijnmetaal voor u kan betekenen?