FREESWERK

Bent u op zoek naar hoogwaardig freeswerk? Dan bent u bij Dalmulder Fijnmetaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van zowel eenvoudige als complexe vormen met de grootste precisie. Ons moderne machinepark is uitgerust met de nieuwste technologieën, wat ons in staat stelt om de beste kwaliteit te leveren.

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig precisiefreeswerk voor verschillende industrieën, waaronder de Voedingsmiddelenindustrie, Algemene machinebouw enz. We maken gebruik van geavanceerde CNC-freesmachines die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en software, waardoor zeer complexe vormen en structuren met een hoge mate van precisie en consistentie geproduceerd kunnen worden.

We hebben een eigen kwaliteitscontrole afdeling waar alle geproduceerde onderdelen worden gecontroleerd op maatvoering en toleranties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meetapparatuur zoals CMM-machines en optische meetapparatuur. Dalmulder Fijnmetaal heeft een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en werkt daarom met gerecyclede materialen en groene energie. We streven ernaar op een minimale impact op het milieu en proberen op alle fronten zo duurzaam mogelijk te werken. Met onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van precisiefreeswerk, kunnen we de behoeften van onze klanten op maat bedienen.

Wilt u ontdekken wat Dalmulder Fijnmetaal voor u kan betekenen?