DRAAIWERK

Als u behoefte heeft aan hoogwaardig draaiwerk en onderdelen voor industriële processen, dan kunt u vertrouwen op Dalmulder Fijnmetaal. Wij zijn gespecialiseerd in zowel klein als complex draaiwerk en kunnen deze bewerkingen uitvoeren met verschillende materialen, waaronder kunststoffen en metalen. Maak gebruik van onze expertise.

Draaiwerk is een onmisbare techniek in de metaalbewerking. Bij draaiwerk draait het om het verspanen van materiaal door middel van roterende bewegingen. Door het toepassen van verschillende gereedschappen en technieken kunnen diverse vormen en maten worden gecreëerd.

Draaiwerk wordt toegepast bij het maken van diverse producten, variërend van kleine onderdelen tot grote machineonderdelen. Het is een vakmanschap dat veel kennis en ervaring vereist om tot een goed resultaat te komen.

Bij draaiwerk is precisie en nauwkeurigheid van groot belang. Kleine afwijkingen kunnen grote gevolgen hebben voor de werking van het product. Daarom is het belangrijk om te werken met hoogwaardige machines en gereedschappen, en ervaren vakmensen die weten hoe ze deze moeten bedienen. Draaiwerk kan worden toegepast bij zowel enkele stuks als grote series.

Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid en complexiteit van het product, kan er worden gekozen voor CNC-gestuurd draaiwerk of conventioneel draaiwerk. Bij CNC-gestuurd draaiwerk wordt het proces volledig automatisch uitgevoerd door de machine, terwijl bij conventioneel draaiwerk de vakman de machine handmatig bedient. Door de continue ontwikkeling van nieuwe technieken en materialen blijft draaiwerk een dynamische belangrijke techniek.

Wilt u ontdekken wat Dalmulder Fijnmetaal voor u kan betekenen?