Bewerkingen

Metaalbewerking

Bij ons ligt onze specialisatie in seriematige metaalbewerking, waarbij we voor elke klant specifieke producten leveren. Of het nu gaat om eenvoudige of hoogwaardig fijnmechanisch bewerken van metaal, in kleine of grote series, wij beheersen het zéér specialistische vak. Maar we draaien zeker onze hand niet om voor kleinere series of eenvoudigere bewerkingen.

Draaiwerk

Als u behoefte heeft aan hoogwaardig draaiwerk en onderdelen voor industriële processen, dan kunt u vertrouwen op Dalmulder Fijnmetaal. Wij zijn gespecialiseerd in zowel klein als complex draaiwerk en kunnen deze bewerkingen uitvoeren met verschillende materialen, waaronder kunststoffen en metalen. Maak gebruik van onze expertise.

Freeswerk

Bent u op zoek naar hoogwaardig freeswerk? Dan bent u bij Dalmulder Fijnmetaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van zowel eenvoudige als complexe vormen met de grootste precisie. Ons moderne machinepark is uitgerust met de nieuwste technologieën, wat ons in staat stelt om de beste kwaliteit te leveren.

Meetkamer

De meetkamer bij ons is een cruciaal onderdeel van het productieproces en speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de kwaliteit van de geproduceerde onderdelen. Het is een speciaal ontworpen en uitgeruste ruimte die is gewijd aan nauwkeurige metingen en kwaliteitscontroles.

Graveren

Bij ons bieden we hoogwaardige precisiegravures voor metalen onderdelen. Met jarenlange ervaring en expertise creëren we nauwkeurige markeringen op diverse metalen materialen, waardoor we een onderscheidende afwerkingsmogelijkheid bieden.

Zaagwerk

We zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig zaagwerk voor metaal. Met geavanceerde zaagmachines en uitgebreide expertise op het gebied van metaalbewerking, zijn we in staat om nauwkeurige zaagsnedes te maken voor een breed scala aan metaalsoorten.

Wilt u ontdekken wat Dalmulder Fijnmetaal voor u kan betekenen?